Blog van admin

Dienstverlening Zomer 2018

ISO 14001

ISO 14001

 

Milieuduurzaamheid is wereldwijd een van de grootste uitdagingen. 

Er wordt steeds meer van organisaties geëist dat ze het bewijs leveren van een proactief beheer van de milieu-effecten van hun zakelijke activiteiten.

 

Betrokken partijen stellen steeds meer eisen, en de verwachtingen op het vlak van milieuprestaties worden steeds groter.

 

Gondrand breidt zijn road-activiteiten uit naar Noord-Afrika.

Expeditiebedrijf Gondrand heeft zijn actieterrein voor road-activiteiten uitgebreid naar Noord-Afrika.

Met het oprichten van nieuwe eigen kantoren in Tunis, Casablanca en Tanger, heeft Gondrand gezorgd voor een lokale aanwezigheid in respectievelijk Tunesië en Marokko.

Vanuit het Belgische hoofdkantoor in Bornem is er een dagelijks vertrek naar de centrale hub voor de Maghreb, waar de afdeling Gondrand Méditerranée zorg draagt voor de verdere afhandeling.

Gondrand N.V. - Bornem neemt deel aan het Milieucharter van de provincie Antwerpen

 

Gondrand NV - Bornem neemt deel aan het Milieucharter van de provincie Antwerpen, dat als doel heeft de milieu-impact van bedrijven te minimaliseren en milieuprestaties te verbeteren.

Daarom wil Gondrand N.V. Bornem diverse acties opzetten om de impact van zijn logistieke operaties op de omgeving te beperken.

Gondrand ontvangt AEO Certificatie

AEO Logo

(N° Certificaat AEO: FR00000341)

Met trots kunnen wij U mededelen dat Gondrand op 11 juni 2009 het certificaat "Authorised Economic Operator" (AEO) uitgereikt heeft gekregen.

Inhoud syndiceren